name
Марина Курапцева
27.04.2016
377

Блокпост Милосердя: відбувся концерт на користь бійця АТО

2016 рік оголошений роком Милосердя. Громадська ініціатива «Недільний обід у шпиталі» з минулої зими підтримує бійців АТО, що знаходяться після поранень та контузій на лікуванні в Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь». В минулу неділю відбувся перший концерт, під час якого учасники громадського руху звітували про досягнуте за цей період.

Рік Милосердя — рік добрих справ

Варто зазначити, що основною метою проведення концерту «Блокпост Милосердя. Давати легше, ніж просити» був збір коштів на користь важкопораненого бійця Володимира Ковальського, який перебуває у Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь», у клініці ушкоджень, травматологічному відділенні. За доволі сухими словами ховається біда молодої родини — і горе всієї нашої України.

про Володимира Ковальського можна прочитати тут.

«Наші перші кроки — це створення громадської ініціативи „Недільний обід у шпиталі“ задля підтримки бійців, які постраждали у зоні проведення АТО, і знаходяться на лікування у військовому госпіталі. Відвідини перетворилися в окремий рух», — розповіла кореспонденту DonPress одна з учасників ініціативної групи Ксенія Палій.