03.07.2023
08:05
58

ТОП 5 найкращих ігор на PlayStation 5

З виходом на ринок PS5 багато геймерів поспішили перейти на нову консоль. Однак залишилися і ті, хто стверджував, що поспішати не варто, тому що має пройти час, поки Sony випустить достатню кількість ігор. Час пройшов, і вже сьогодні PlayStation 5 має у своєму розпорядженні достатню базу відеоігор, які на кілька порядків перевершують своїх конкурентів. Їх настільки багато, що ми вирішили скласти рейтинг із найкращих.

Бестселери для Sony PlayStation 5

Нова Плейстейшен славиться своєю потужністю, яка дозволяє виробникам відеоігор випускати продукти з ідеальною графікою. За своїми показниками консоль не поступається персональним комп'ютерам, при цьому її вартість відчутно нижча за ПК. Серед найпопулярніших ігор варто відзначити:

  1. Ratchet & Clank: Rift Apart – версія «Крізь світи» по праву вважається однією з найкращих іграшок не тільки для PS5, але й у всій ігровій історії. Вона розроблена в жанрі Action і дозволяє «плойці» проявити всі свої найкращі якості.
  2. Marvel's Spider-Man: Miles Morales – ще одна пригодницька гра, яка є продовженням серії про Людину Павука. Розробники, крім відмінної графіки, пропонують цікавий сюжет з безліччю поворотів та відомих героїв.
  3. Dirt 5 – всім любителям перегонів присвячується. Восьма версія улюбленої серії Dirt пропонує кілька режимів та різноманітні траси, яких поєднує одне – відсутність нормальної дороги.
  4. Demon's Souls – одна з найкращих RPG у бібліотеці PS3 отримала нове життя для «плойки» п'ятого покоління. І вона вийшла явно не гірша, про що говорять мільйонні завантаження по всьому світу.
  5. Returnal – ще одна відеогра у жанрі Action, яка випускається з віковим обмеженням 16+. Це говорить про серйозність сюжету та реалістичність графіки. На вас чекають щільні пригоди на недослідженій планеті. Що ще потрібне для цікавого проведення вечора?

Також серед популярних іграшок необхідно виділити Hogwarts Legacy, Jedi Survivor та NFS Unbound.

Чи варто переходити на PS5?

Однозначно варто. Навіть найстійкіші фанати PS4 розуміють, що консоль попереднього покоління «доживає» останні дні. Вона поступається новою Плейстейшен у всіх компонентах, починаючи графікою та закінчуючи геймпадом. Але головна перевага п'ятої «плойки» – в ексклюзивних іграх, які з'являються щомісяця. Замовити PS5 за приємною ціною можна в інтернет-магазині Retromagaz, де ви також знайдете широкий вибір відеоігор.

Новости по теме

06.07.2023
99
Почему приточно-вытяжная установка это необходимость: особенности работы
Почему приточно-вытяжная установка это необходимость: особенности работы
13.07.2023
87
Все, что нужно знать — Обзор Айфон 14
Все, что нужно знать — Обзор Айфон 14
11.10.2023
40
Почему стоит приобрести электрогриль?
Почему стоит приобрести электрогриль?
11.04.2024
93
Какие бывают кофемашины: виды и функции
Какие бывают кофемашины: виды и функции

Новости партнеров

Загрузка...