23.03.2023
09:26
50

Як відбувається замовлення кредитки онлайн: три кроки і картка у вас

Раніше, щоб отримати кредитну карту, потрібно було відвідати відділення банку та надати необхідні для відкриття рахунку документи. Зараз те саме можна зробити, не виходячи з дому.

Як відбувається замовлення кредитки онлайн? На прикладі власних фінансових продуктів про це розповіли представники ПриватБанку. Три кроки, й омріяна онлайн карта з кредитним лімітом вже доступна для оплати покупок та послуг без комісій.

Заповнення анкети

Перший крок: заповнення онлайн анкети на відкриття карткового рахунку. Якщо ви вже є клієнтом банку, потрібно просто оновити дані (анкетні та персональні) та актуалізувати дані про поточний фінансовий стан. Це матиме прямий вплив на розмір кредитного ліміту, який банк встановлює для нових власників кредитних карток.

Завантаження документів

Також сервіс попросить завантажити фото документа, що посвідчує особу. Щоб документ точно пройшов перевірку, робіть якісний знімок за умови денного світла й слідкуйте, щоб вся інформація потрапила у кадр.

Також потрібно вказати актуальну адресу реєстрація та проживання, та соціальний статус, наприклад, працівник з повною зайнятістю або пенсіонер.

ВАЖЛИВО: забороняється використовувати картковий рахунок з кредитним лімітом для операцій, повʼязаних з веденням підприємницької та незалежної професійної діяльності. Лише для споживчих потреб!

Як правило, перевірка анкетної інформації відбувається протягом 1 робочого дня. За результатами перевірки заявник отримує push-повідомлення.

Отримання картки наручно

ПриватБанк пропонує клієнтам адресну доставку картки разом з договором на її використання. Тож, не потрібно відвідувати відділення, щоб забрати пластик наручно.

За бажанням, клієнт може оформити й віртуальну кредитку без пластику, яка матиме ті самі переваги, що й традиційна картка, а саме - кредитний ліміт до 200 000 гривень та пільговий безвідсотковий період у 55 днів.

Теги
банки

Новости партнеров

Загрузка...