28.08.2024
11:22
7

Де взяти "швидкі" гроші?

Іноді у житті трапляються ситуації, коли терміново знадобилися швидкі гроші. Як правило, це форс-мажорні ситуації, які потребують оперативного вирішення. Найчастіше в таких випадках люди звертаються до МФО, де можна оперативно отримати кредит на картку у будь-який час доби.

Мікрокредит у МФО

Для отримання мікрокредиту в МФО необхідно зайти на сайт організації, пройти стандартну процедуру реєстрації, в ході якої вказати достовірні персональні дані та контактну інформацію. Знадобиться паспорт та ІПН. Якщо кредит оформлятиметься на банківську картку, потрібна буде ще банківська картка та номер мобільного телефону. Позичальник подає заявку, у якій вказує розмір необхідної йому суми та термін кредитування. Більшість МФО надають кредити строком від 1 до 30 днів на суму до 30 000 грн.

На заключному етапі оформлення мікрокредиту позичальник підписує електронний договір, після чого гроші надходять на його банківську картку. Перед підписанням договору необхідно уважно вивчити його текст. Позичальник повинен розуміти – коли та яку суму він має повернути кредитору.

Кредитування в МФО має як свої плюси, так і мінуси. До переваг можна віднести високу оперативність оформлення кредиту та лояльність кредитора до свого клієнта. Головним мінусом мікрокредитів є високі відсоткові ставки.

Альтернатива МФО

Якщо з якихось причин клієнт не хоче або не може звернутися за фінансовою допомогою до МФО, є альтернативні варіанти вирішення фінансової проблеми.

Кредитні картки:

  • Плюси: можливість безвідсоткового періоду (зазвичай до 50-55 днів), зручність використання.
  • Мінуси: високі відсоткові ставки після закінчення пільгового періоду, ризик накопичення боргів за несвоєчасного погашення.

Банківський кредит:

  • Плюси: надійність та прозорість умов, можливі знижки та акції.
  • Мінуси: високі вимоги до позичальника (офіційне працевлаштування, гарна кредитна історія).

Кожен із описаних варіантів має свої переваги та недоліки, і вибір залежить від конкретної ситуації, кредитної історії позичальника та цілей кредитування.

Новости по теме

27.07.2024
22
Кредит через BankID без звонков
Кредит через BankID без звонков
02.09.2024
11
Швидкий кредит онлайн по паспорту — вигідна пропозиція від МФО Finsfera 
Швидкий кредит онлайн по паспорту — вигідна пропозиція від МФО Finsfera 

Новости партнеров

Загрузка...