30.03.2023
17:32
351

Чому варто хоч раз зіграти у Супер Лото?

Обираючи лотерею, ми звертаємо увагу на чесність та прозорість гри, розміри джекпоту, надійність тощо. І серед усіх цих критеріїв Супер Лото не має рівних– адже це одна з найпопулярніших числових ігор у мільйонів українців уже протягом кількох десятків років.

В Суперлото грають з багатьох причин – і найголовніша з них полягає у тому, що компанія змогла завоювати довіру гравців. Адже вона регулярно виплачує усі виграші та пропонує дійсно великі призи. Давайте детальніше розберемо усі переваги цієї гри  – від джекпотів до правил та безпеки для гравців.

Прості та зрозумілі правила гри

Супер Лото є класичною числовою лотереєю, відомою нам ще з дитинства. Вона працює за наступним принципом:

  1. Ви купуєте лотерейний білет.
  2. В ньому вказуєте числа, які вважаєте виграшними.
  3. Очікуєте на онлайн-трансляцію, яка здійснюється щосереди та щосуботи ввечері.
  4. Якщо ви вгадаєте від двох номерів і більше, то отримаєте грошову винагороду. Гравці, яким вдалося вгадати всі 6 номерів, виграють джекпот.

Як бачите, все просто та зрозуміло – без зайвих ускладнень чи підводних каменів.

Найбільший джекпот в Україні

Чи знаєте ви, що саме Супер Лото свого часу запропонувало найбільший розмір джекпоту серед усіх українських лотерей? І досі компанії не можуть його побити. Щасливчик, який вгадав виграшну комбінацію чисел, тоді забрав понад 30 млн грн.

Погодьтесь, це достатня сума для того, аби докорінно змінити своє життя.

Сьогодні розмір джекпоту в Супер Лото не такий великий. Проте все ще залишається найбільшим серед усіх українських лотерей і складає понад 14 мільйонів гривень. Звісно, сума буде варіюватися час від часу. Вона залежить від кількості проданих білетів: 50% грошового фонду зараховується як джекпот.

При цьому вартість лотерейних білетів максимально вигідна і складає всього 20 грн. Купити їх ви можете безпосередньо на сайті УНЛ.

Доступність трансляцій

Якщо ви хочете спостерігати за онлайн-трансляцією, ви можете це зробити безпосередньо на сайті УНЛ або на YouTube каналі. Втім, це робити необов'язково. 

Якщо з якихось причин ви пропустити розіграш грошових призів у прямому ефірі, ви можете дізнатися результати пізніше. Наприклад, подивившись повторення трансляції або ж прочитавши результати на сайті УНЛ.

Відразу кілька методів отримання виграшу

Якщо ви з'ясували, що обрали виграшну комбінацію в останньому розіграші, ви можете отримати свій виграш одним з кількох способів. Вивести порівняно невеликі суми можна на сайті. Для цього потрібно вказати реквізити банківської карти. Також це можна зробити:

  • у додатку УНЛ;
  • у роздрібних точках продажу лотереї;
  • в офісі УНЛ – це особливо актуально для джекпотів та крупних грошових виграшів.

Дрібні грошові призи можна конвертувати в поповнення рахунку вашого мобільного телефону.

Висновок: чи варто грати в Супер Лото?

Якщо ви хочете спробувати зіграти в лотереї, проте ще жодного разу не купляли білет або ж робили це дуже давно і зараз шукаєте перевірений варіант, Супер Лото – саме те, що вам потрібно. Адже це абсолютно безпечна роками перевірена компанія, яка має на руках усі необхідні для здійснення діяльності документи та пропонує прості зрозумілі правила гри.

І головне – купити лотерейний білет Супер лото ви можете в пару кліків усього за 1 хвилину. Просто оберіть потрібну кількість білетів на УНЛ і пам’ятайте – чим їх більше, тим більші ваші шанси вгадати виграшну комбінацію чисел.

 

Теги
лотерея

Новости по теме

26.10.2020
259
Национальная лотерея «Золотой кубок»: как выигрывать в автоматы
Национальная лотерея «Золотой кубок»: как выигрывать в автоматы

Новости партнеров

Загрузка...