31.01.2023
14:02
117

Як завжди мати електрику в оселі: експертна порада

У разі відсутності електропостачання українців виручають маленькі павербанки, від яких заряджають мобільні телефони, планшети та інші прилади з акумуляторами невеликої місткості. А якщо потрібно ввімкнути електроінструмент або потужний електроприлад? 

Вважаєте, єдиний вихід - встановити генератор? Нам є що вам розповісти! Зараз у продажі в Україні зʼявилися зарядні станції ЕкоФлоу, здатні забезпечити електроенергією квартиру або приватний будинок. 

Що таке EcoFlow та звідки прилад бере енергію

Це портативний електрогенератор, що містить екологічну чисту енергію, бо працює не від дизелю. Акумулятор підзаряджають від електромережі, коли є світло, та навіть від сонячних батарей, які продаються окремо. 

EcoFlow здатна підзарядити смартфони, лептопи, заживити побутову техніку. Скільки приладів зможуть працювати одночасно? Залежить від місткості акумулятора. 

Для прикладу, дуже потужна зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (1024 Втч) може живити понад 90% побутових приладів й до 15 одиниць одночасно. Модель RIVER 2 Pro заряджає MacBook Pro за годину!

Місткіші прилади, як DELTA Pro, підходять для використання під час тривалих відключень електроенергії по кілька діб. Сертифіковані девайси цього виробника представлені у фірмовому інтернет-магазині Norfin.

Альтернативна енергія

Зарядні станції ЕкоФлоу розглядають як альтернативний варіант отримання електроенергії, що сумісний з системою смарт-будинку. 

Зокрема, підʼєднавши девайс до знімних батарей, сонячного трекера чи навіть вітрогенератора, ви стаєте незалежними від централізованого електропостачання, а рахунки за світло стають набагато меншими. Ба більше, це цілком екологічно чиста енергія!

EcoFlow має свій застосунок, що показує, скільки сонячної енергії споживає домогосподарство. Впевнені, вам буде цікаво дізнатися, скільки ват, наприклад, споживає тример за цикл гоління або мікрохвильовка, поки ви розігріваєте обід.

Новости по теме

05.01.2023
292
Как правильно выбрать инверторы для дома?
Как правильно выбрать инверторы для дома?
17.10.2023
477
Какой стабилизатор напряжения лучше купить этой зимой: совет эксперта
Какой стабилизатор напряжения лучше купить этой зимой: совет эксперта

Новости партнеров

Загрузка...