02.10.2023
16:05
48

Фінансова послуга від МФО: миттєва позика на карту

Розвиток технологій дозволив перевести багато сфер життєдіяльності людини на дистанційну форму. Не став винятком і фінансовий ринок, який поповнився новою послугою – онлайн кредитуванням, що набуває популярності у споживачів. Тепер не потрібно навіть виходити з дому, щоби подати заявку на кредит. Не потрібно нікуди їхати, виділяючи час для процедури оформлення, яка може затягтися на цілий день. За 15-20 хвилин людина може не лише подати заявку, а й дочекатися рішення щодо кредиту, та одразу отримати гроші. Зручно й самому вибирати суму позики, терміни її погашення, використовуючи калькулятор, який має у своєму розпорядженні кредитний сервіс Кача Гроші. Міні позика на карту від Кача доступна не тільки людям, які офіційно працевлаштовані, а й іншим соціальним категоріям. Наприклад, безробітні, інваліди, пенсіонери, і навіть студенти можуть без проблем отримати мікрокредит. Для цього їм потрібно виконати нехитрі дії.

  • Виставити за допомогою повзунка кредитного калькулятора цифри щодо термінів та розміру позики.
  • Пройти реєстрацію, вказавши персональні дані та контактну інформацію.
  • Авторизуватися в особистому кабінеті та заповнити заявку, куди потрібно вписати відомості про доходи та витрати, реквізити банківської картки.
  • Надіслати заявку на розгляд та дочекатися її підсумків.
  • Якщо заявка на кредит онлайн буде схвалена, що відбувається в 99% випадків, знадобиться підписати оформлений договір, вписавши в певну графу код, надісланий в sms.
  • Отримати кредитні гроші, які МФО миттєво переведе на картку клієнта.

Переваги онлайн кредиту

Мікропозика через Інтернет має свої переваги, перед тим же стандартним банківським кредитуванням.

  • Сервіс працює 24/7 без вихідних та перерви. Тому взяти кредит можна у будь-який час, що дуже важливо у тому випадку, якщо сума життєво необхідна терміново.
  • Дистанційне оформлення, яке клієнт компанії може виконувати, не виходячи з дому. Все, що потрібно позичальнику, це зайти на сайт, використовуючи комп'ютер або ноутбук, мобільний телефон та Інтернет.
  • Жодної бюрократичної тяганини, пакету документів, дзвінків та перевірок. Стати клієнтом МФО можна, починаючи з 18-річного віку. Для оформлення достатньо паспорта та ІПН, а також карти українського банку, на яку буде переведено грошову позику.
  • Максимальні шанси на те, що кредит буде схвалено, у тому числі особам, які вважаються неблагонадійними позичальниками, мають заборгованість в інших фінансових установах.
  • Прозорі, лояльні умови. Немає прихованих комісій та не зазначених платежів. Клієнт повертає суму кредиту та нараховані відсотки, які у Кача для нових позичальників становлять 0,01% на день. Для постійних клієнтів кредитор має вигідні пропозиції на кшталт спеціальних тарифів, можливості замовити більший розмір позики й продовжити терміни кредитування.
  • Абсолютна безпека для позичальників. Вся інформація, яку вказав клієнт, залишається конфіденційною та нікому не розголошується.
Теги
финансы

Новости партнеров

Загрузка...