12.07.2023
12:37
36

Експерти проаналізували, які послуги та товари були найпопулярнішими в травні 2023 року

Не секрет ефективним способом зекономити кошти, який користується популярністю у споживачів. Надаючи клієнтам знижки такого типу бізнес теж виграє: таким чином він збільшує свою впізнаваність, здобуває лояльність нових та постійних клієнтів. Експерти порталу Promocodius, що спеціалізується на знижках та бонусах, визначили, які ж з бонусних пропозицій є найбільш привабливими та затребуваними. Тим більш, що зараз для українців питання економії стоїть актуально, як ніколи.

Побутові речі, одяг, гаджети: динаміка попередніх місяців зберігається

У згаданий період українці використовували промокоди на 32% частіше, ніж у березні-квітні. Оскільки замовляти павербанки та інші прилади для заощадження електроенергії вже не актуально, зростали інші категорії товарів. Так, популярнішими стали:

  • електроніка та гаджети (зростання на 28%);
  • сезонні літні товари (зростання на 32%);
  • побутова техніка та техніка для кухні (зростання на 17%);
  • косметика та парфумерія (зростання на 11%).

Також потрібно відмітити, що у згаданий період споживачі стали частіше користуватися промокодами на різноманітні послуги та розваги, зокрема купони на знижку використовують на доставку їжі, таксі, відвідування кінотеатрів.

Ще декілька цікавих тенденцій

Експерти сайту Promocodius відмітили, що українці стали охочіше купувати більш габаритні речі, зокрема, предмети побуту, меблі, техніку для дому. Це пов'язано зі зменшенням негативних очікувань від подій в країні, адаптацією до ситуації.

Також улітку 2023 року українці відпочиватимуть переважнов середині країни та використовуватимуть для цього промокоди на проживання в готелях, екскурсійні послуги, транспорт. Водночас, більше туристів, якщо порівнювати зі статистикою за минулий рік, планує відпочивати закордоном.

Також чимало наших співгромадян користується послугами МФО, використовуючи промокоди на мікрофінансову допомогу, що спровоковано ситуацією фінансової та політичної нестабільності. У травні 2023 року українці частіше купували ювелірні прикраси та елітні парфуми, охочіше використовували промокоди на пляжний одяг та декоративну косметику. Тож можна констатувати: економіка країни поступово оживає, а споживачі більш активно використовують способи заощадити на покупках, пристосовуються до нових реалій. Дані тенденції засвідчують, що економіка нашої країни продовжує залишатися життєздатною, що не може не тішити. 

Новости по теме

03.04.2023
65
Эксперты Emporium делятся статистикой: рейтинг самых популярных промокодов, которые искали украинцы в 2022 году
Эксперты Emporium делятся статистикой: рейтинг самых популярных промокодов, которые искали украинцы в 2022 году

Новости партнеров

Загрузка...