22.05.2024
14:13
145

Чоловічі браслети – прикраси, які точно варто купувати

Ювелірний чоловічій арсенал дуже різноманітний. Тут присутні прикраси для різних частин тіла, виконані в різних стилістичних рішеннях та з використанням різних матеріалів. Але навіть серед цього різноманіття форм, кольорів та видів є особливі прикраси, які вважаються маст хев елементом чоловічого ювелірного арсеналу.

Йдеться про чоловічі браслети, які представлені на сайті інтернет магазину УкрЗолото в різних колекціях. Так всі мануфактури пропонують в своїх колекціях ці прикраси. Крім того майстри створюють браслети чоловічі як в золотих серіях так і срібних. Але на цьому ювеліри не зупиняються… і краще за допомогою фото оцінити асортимент і підібрати один із стильних варіантів. І ще консультанти радять згадати саме про чоловічі браслети, коли треба підібрати красивий та стильний презент коханому або другу.

Золото чи срібло? А може каучук?

Чоловічі браслети доступні у наступних виконаннях в плані матеріалів:

  1. З золота;
  2. Зі срібла;
  3. З натуральної шкіри;
  4. З каучуку.

Рідше майстри пропонують моделі з атласних шнурків чи з кераміки. Але той вибір що запропонований, точно дозволить підібрати модель, яка ідеально впишеться в той чи інший образ. До речі, матеріали треба підбирати так щоб аксесуар вписався в ансамбль інших прикрас. Наприклад, джентльмен віддає перевагу золоту і на його руці красується стильна печатка з голда, а на зап'ясті елегантний годинник з золотим циферблатом та шкіряним ремінцем. В такому випадку браслет краще підібрати теж з золота, причому виконаний в стилі елегантності та аристократичності. 

А якщо парубок віддає перевагу срібним прикрасам а на його зап’ясті ви бачите масивний годинник у стилі мілітарі чи навіть спортивний шик, то немає нічого кращого ніж браслет виконаний зі срібла. Причому така модель може бути і масивною і навіть відрізнятися незвичайним декором.

Каучукові браслети теж підбираються під інші прикраси. Бо хоч і основний елемент виконаний з каучуку, застібка та декор виконується з дорогоцінного металу і це може бути:

  • Золото;
  • Срібло.

Головна відмінність окрім металу в чоловічих браслетах – це тип плетіння. Саме від типу плетіння залежить і вартість прикраси і її вигляд. Та головне, коли майстри створюють саме чоловічі браслети, то обирають такі типи плетіння які здатні вразити своєю міцністю та надійністю та витримати навіть дуже екстремальні умови експлуатації. Застібки на чоловічих браслетах теж відрізняються підвищеною міцністю та надійністю, при цьому всі замки прості у використанні.

Консультанти УкрЗолото радять завчасно визначитися з металом або з матеріалом, і оцінити різні моделі чоловічих браслетів представлених у тій чи іншій колекції. Цінова політика аксесуарів дуже демократична, крім того вироби доступні у різних сегментах. Отож придбати чоловічий браслет для себе чи на презент є шанс як у бажаному стилістичному рішенні, так і в підходящому ціновому сегменті.

Новости по теме

15.08.2021
31
Серьги на свадьбу
Серьги на свадьбу
19.09.2023
559
Как правильно носить кольцо: секреты выбора
Как правильно носить кольцо: секреты выбора
09.10.2023
354
Мужские крестики — нестандартная идея для подарка
Мужские крестики — нестандартная идея для подарка
23.04.2024
111
5 плюсов и 3 минуса мужской пудры для волос
5 плюсов и 3 минуса мужской пудры для волос

Новости партнеров

Загрузка...